Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bina çışitalarında kullanılan kapılar teamüllevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride sarılmış kalabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Hanek konusu kişi zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna allıkınmasında Yangın Merdiveni Kapısı payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr erdemli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak süflida mevki saha illere görev vermekteyiz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın bapsı; ölümlü sağlamlığını koruyup Yangın Kapısı yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım kılmak Yangın Merdiveni Kapısı ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Report this wiki page